Η τεχνογνωσία μας στις υπηρεσίες σας Μια καλή δημιουργική ιδέα για να μπορέσει να αξιολογηθεί σωστά από τοναποδέκτη, θα πρέπει να αποδοθεί στην εκτύπωση με τον ίδιο αποτελεσματικό τρόπο. Η εκτυπωτική μας μονάδα είναι εξοπλισμένη με μηχανές νέας τεχνολογίας, ικανές να εκτυπώσουν σε μεγάλη ποικιλία τύπων χαρτιού και μελανιών. Η πλήρως και απόλυτη καθετοποίηση της παραγωγής μας, σας εγγυάται την απόλυτη ποιότητα.
Βελτιώνουμε την εικόνα σας Η πρωτοτυπία και η αισθητική αλλά και η εμπορική επιτυχία σας είναι για εμάς εξίσου σημαντικά στοιχεία. Το γραφιστικό μας τμήμα βασίζεται στους δημιουργικούς ανθρώπους που το πλαισιώνουν και είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα νέας τεχνολογίας που μπορούν να μετατρέψουν την ιδέα σε ύλη. Αναφορικά τομείς μας είναι: μακέτα, διαχωρισμοί χρωμάτων (scanning), επεξεργασία εικόνας, μοντάζ.
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός Η σύλληψη της ιδέας ενός εντύπου είναι μοναδική. Έχοντας αυτόν τον κανόνα στη σκέψη μας τον εφαρμόζουμε σε κάθε έντυπο που θα δημιουργήσουμε. Ακούμε τις ανάγκες του πελάτη και συνεργαζόμαστε μαζί του για να τις κατανοήσουμε στο μέγιστο. Χρησιμοποιούμε το υλικό που έχουμε σ??η διάθεσή μας με στόχο το μήνυμα να γίνει άμεσα αντιληπτό από τον τελικό αποδέκτη και το έντυπο αποτελεσματικό στο σκοπό για τον οποίο δημιουργείται..
32 χρόνια δημιουργίας Μετά από 32 χρόνια παρουσίας στο χώρο της διαφήμισης και των γραφικών τεχνών η εταιρεία "Γραφικές Τέχνες ΠΑΛΜΟΣ" είναι ο αξιόπιστος και αποτελεσματικός συνεργάτης για να ολοκληρώσει άριστα τη δουλειά σας.